Congres in Groningen? Maak een stadswandeling!

12 aug Congres in Groningen? Maak een stadswandeling!

Groningen is de zesde congresstad van Nederland. Duizenden mensen bezoeken de stad jaarlijks speciaal voor een congres. Wij van WC-Eend,  – euh -, StadsgidsGroningen vinden eigenlijk dat al die congresbezoekers ook een stadswandeling zouden moeten maken. Bijvoorbeeld met één van onze stadsgidsen!

Stadswandeling GroningenAls je dan toch in Groningen bent, dan wordt jouw bezoek alleen maar waardevoller, als iemand met passie voor de stad de mooiste verhalen over Groningen en Groningers vertelt en de mooiste plekken in de stad laat zien. Sterker nog, die stadswandeling laten we desgewenst aansluiten bij het thema van jouw congres of symposium.

We wandelen graag met je van jouw congreslocatie naar de binnenstad. Of we verzorgen een heerlijke culinaire wandeling als ideale afsluiting van jouw congresdag. Dan leer je Groningen niet alleen kennen, maar proef je ook nog het lekkerste wat Groningen culinair te bieden heeft.

Hoe bijzonder is het als je straks weer over de snelweg of het spoor de stad verlaat, met een nieuwe liefde kriebelend in je onderbuik? Wij willen je heel graag verliefd laten worden op onze mooie stad. Met stadsgidsen die echte verhalenvertellers zijn, maar die naast een onuitputtelijke kennis van de stad ook weten hoe ze een goed gastheer moeten zijn.

Dus, organiseer jij binnenkort een congres of symposium in Groningen? Of kom je zelf een congres bezoeken? Of verhuur jij locaties waar congressen of symposia georganiseerd worden? Informeer eens laat naar onze mogelijkheden en laat je verrassen. We denken graag met je mee. En het liefst wandelen we met je mee! Stuur een e-mail naar contact@stadsgidsgroningen.nl en nemen binnen een werkdag contact met je op.

Wij wensen je alvast veel wandelplezier. En een fantastisch congres natuurlijk!

Annelies & Arend Jan

 

No Comments

Post A Comment