Proef Groningen

CULINAIRE WANDELING OF WALKING DINNER DOOR GRONINGEN

       

stadsgidsgroningen logo

ONZE CULINAIRE WANDELING IN 1,2,3 STAPPEN

 

Stel je voor…

We spreken af om zes uur. Onze stadsgids wacht op je in een sfeervol restaurant in de binnenstad van Groningen. “Welkom! We maken er een leuke en ontspannen, maar ook memorabele avond van.”

Niets meer, en zeker niets minder.

Één

Het begint meteen goed. De bediening is vlot en serveert een heerlijk voorgerecht uit. Met ieders wensen is rekening gehouden. Dat is vooraf goed afgesproken. Onze stadsgids stelt je gerust. We krijgen geen geschiedenisles vandaag. Nee, we gaan luisteren naar mooie verhalen. Die ontroeren, of je laten lachen; verhalen die je bijblijven.

Om zeven uur lopen we naar buiten. Onze stadsgids wijst de weg, maar volgt het tempo van de groep. Door het mooie Groningen gaan we.

En die stad, dat is de passie van de stadsgids. Een aanstekelijke liefde, we waarschuwen alvast!

Twee

Om kwart voor acht arriveren we bij het tweede restaurant. Weer is het eten heerlijk, de bediening goed en de sfeer top. We selecteren alleen die restaurants, die de beste prijs-kwaliteit bieden. Waar we zelf ook graag komen.

Dan volgt om half negen de tweede stadswandeling. Drie kwartier later weet je meer van Groningen dan veel inwoners.

Drie

We eindigen met een heerlijk dessert bij het derde restaurant, en als je wilt, een gezellige borrel. Die kan in Groningen zo laat worden als je zelf wilt.

Wij garanderen je in ieder geval een avond die je niet snel zult vergeten. Een culinaire wandeling van StadsgidsGroningen is een belevenis die mensen verbindt, ontspant en verrijkt.

En daarom is onze culinaire wandeling misschien wel het leukste uitje van Groningen.

(vanaf € 59,- (ex. BTW) per persoon / minimaal 8 personen )

         

“Misschien wel het leukste uitje van Groningen”

Naam

E-mail

Welke datum wil je wandelen?

Hoeveel wandelaars?

Jouw wensen

Gezellig, lekker, sportief - een culinaire wandeling is ook jouw ideale uitje!