22 mei Proef Groningen met een culinaire wandeling

Zoek jij de ideale avond uit voor je personeelsfeest, bedrijfsuitje, event of familiedag? De culinaire wandeling van StadsgidsGroningen biedt mooie verhalen, heerlijk eten, gezelligheid én een gezonde stadswandeling. Met een culinaire wandeling of walking dinner eet je een smakelijk driegangenmenu verspreid over drie locaties in de binnenstad. Onze stadsgids loopt met je van restaurant naar restaurant en vertelt je onderweg over de rijke geschiedenis van het mooie Groningen. Tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht en tussen het hoofdgerecht en het dessert strek je zo even de benen.

Walking Dinner Groningen

Een culinaire stadswandeling van StadsgidsGroningen is ideaal voor elk groepsuitje!

Groningen kent talloze restaurants en eetcafés. De hele wereldkeuken kun je er proeven, van Argentijnse steak tot Japanse Washoku. Wij kennen culinair Groningen door en door en selecteren op smaak, sfeer én prijs. We zoeken altijd de restaurants en eetcafés uit die het beste aansluiten op jouw wensen.

Onze stadsgids is graag jouw gastheer voor een perfecte avond uit. Een culinaire wandeling wordt zo een belevenis, waar je met plezier aan zult terugdenken.

Een walking dinner boek je al vanaf € 59,- per persoon (minimaal acht personen). Dat is inbegrepen een driegangenmenu én twee stadswandelingen met gids van minimaal 45 minuten.

Dus ontdek én proef Groningen met een culinaire wandeling van StadsgidsGroningen.

Veel wandelplezier!

 – Annelies & Arend Jan

No Comments

Post A Comment