Vertroetel je kater met onze Brakke Tocht!

25 sep Vertroetel je kater met onze Brakke Tocht!

Je gaat stappen met een groep vrienden in Groningen? Wij wensen je veel plezier. Het nachtleven in Groningen is onovertroffen. Er zijn geen sluitingstijden en in de kroegen en de clubs is het daarom feest tot de zon weer opkomt. En weer ondergaat. En weer opkomt.

Je raadt het al. In Groningen is het altijd feest. Proost!

Maar ja, de volgende dag? Als de man met de hamer is lanBrakke tochtgs geweest? Eigenlijk is dan niets fijner dan een stukje wandelen, een frisse neus halen en veel, heel veel water drinken. En lachen natuurlijk, want dat is voor alles het beste medicijn.

Voor die momenten hebben wij, speciaal voor jou dus, de Brakke Tocht ontwikkeld! Tijdens deze stadswandeling lessen we je nadorst met een gezonde dosis humor, mooie verhalen over Groningen en helpen we je lichaam herstellen met een verkwikkende stadswandeling. Ook in het daglicht is Groningen supermooi!

Belangrijk: je mag uiteraard uitslapen zolang je wilt. We kunnen op elk gewenst moment vertrekken. Dus haast je niet.

Vervolgens geven we jou en je vrienden in ieder geval eerst een flesje water. En vertellen we jullie verhalen over een stad waar drank altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. We houden het luchtig; we trakteren je liever op humor dan jaartallen.

Na de wandeling van ongeveer 1,5 uur weet je alles over de talloze brouwerijen die de stad ooit telde, het legendarische kluinbier, over Hero Jan en Grietje die liever alcohol stookten dan broodjes bakten, over studenten die midden in de nacht de klokken van de Martinitoren lieten beieren, over een legendarische drinkwedstrijd tussen Albertus en Vindicat en nog veel meer.

Zo kom je thuis met meer dan alleen hoofdpijn.

Als je wilt, regelen we ook een brakke lunch voor je. Een pittig soepje, een broodje kroket of een gezonde smoothie. Wij weten waar je die het lekkerst kunt eten.

Dus vertroetel je kater met onze Brakke Tocht. Meer weten? Stuur een e-mail naar contact@stadsgidsgroningen.nl.

Veel wandelplezier!

 

Annelies & Arend Jan

331 Comments

Post A Comment