Een stadswandeling op maat: Todd Rundgren Groningen Tour

19 jan Een stadswandeling op maat: Todd Rundgren Groningen Tour

Toddies heten ze. Dat zijn fans van Todd Rundgren. En in februari komen ze met busladingen tegelijk naar Groningen voor een concert dat Todd zal geven samen met het Noord Nederlands Orkest (NNO). Wij hebben speciaal voor deze Toddies een stadswandeling ontwikkeld die hun verblijf in Groningen nog gedenkwaardiger zal maken: de Todd Rundgren Groningen Tour.

We gaan de Toddies niet alleen laten zien dat Groningen misschien wel de mooiste stad van Nederland is, maar ook dat Groningen dé popmuziekhoofdstad van Nederland is. Echt waar. Kijk maar, Spike zegt het zelf:

Naast een stadswandeling door onze mooie binnenstad met verhalen over Herman Brood, Pink Floyd en De Harmonie, krijgen de fans van Rundgren ook een rondleiding door VERA. En daar hebben we nog een kleine verrassing geregeld. Maar die verklappen we nu nog niet.

Dat wordt trouwens nog best wel wat, dat concert dat Todd zal geven met het NNO. Kijk maar eens wat ze op Twitter zeggen:

 

Wij hebben er in ieder geval veel zin in.

Wil jij ook een stadswandeling op maat? Voor jouw feest, event of uitje? Wij doen het graag hoor. Stuur een e-mail als je geïnteresseerd bent naar contact@stadsgidsgroningen.nl. Dan gaan wij samen met jou de ideale stadswandeling samenstellen. Alles kan.

Wij wensen je alvast veel wandelplezier!
Annelies & Arend Jan

244 Comments

Post A Comment