Geniet van Groningen, ook in coronatijd, met onze stadswandelingen!

10 jun Geniet van Groningen, ook in coronatijd, met onze stadswandelingen!

Onze stadsgidsen zaten ook noodgedwongen thuis tijdens de lockdown, maar nu de maatregelen het wandelen met een groep weer toestaan, begint het weer te kriebelen. We mogen weer! Heerlijk wandelen in de buitenlucht en ontroerende, grappige en spannende verhalen vertellen over misschien wel de mooiste stad van Nederland. We nemen je graag mee, maar we zijn voorzichtig. Zo vermijden we de drukte, om juist in alle rust te genieten van al het moois dat Groningen te bieden heeft. Wandel je mee?

Martinitoren, Provinciehuis

Martinitoren, Provinciehuis

We wandelen van eeuwenoude middeleeuwse hofjes, waar je vanzelf gaat fluisteren, over pleinen en door parken, naar het spectaculaire dakplein van het Forum Groningen voor een ervaring die je lang zult heugen. Gaat er iets boven Groningen? Wij vinden van niet.

Onze insteek is en blijft dat een stadswandeling meer moet zijn dan het opsommen van feiten en jaartallen; we gaan voor niets minder dan een belevenis. Maar daar hebben jullie bij nodig!

We organiseren daarbij graag een lunch, borrel of diner. Wat past bij jou? Waar heb je zin in? We denken met je mee en zorgen er zo voor dat een stadswandeling door Groningen een belevenis wordt, de je niet snel zult vergeten.

Een stadswandeling door Groningen maken mét een stadsgids is ontspannen, informatief en sportief; ideaal voor een personeelsuitje of team building activiteit. Vraag ons naar de mogelijkheden.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.