WANDEL MEE!

Welkom in Groningen. Speciaal voor de gasten van het Apollo Hotel – jij dus! – heeft StadsgidsGroningen een leuke stadswandeling ontwikkeld. Onze stadsgids haalt je zondagochtend om half elf op bij de receptie. Anderhalf uur later sta je midden op de Grote Markt en weet je meer van Groningen dan de meeste inwoners.

We beginnen bij de bijzondere toren waar het Apollo Hotel in gevestigd is en lopen dan langs het hoofdkantoor van de Gasunie naar de historische binnenstad van Groningen. Daar laten we je zien waarom er (echt) niets boven Groningen gaat! Middeleeuwse kerken en hofjes, markante kunstwerken, prachtige gebouwen en verborgen pleintjes, honderden cafés en restaurants – wie nemen je mee op een reis door de tijd.

Verhalen
Wij vinden dat een stadswandeling niet alleen maar over jaartallen moet gaan. Onze stadsgids vertelt je daarom verhalen die je zullen laten lachen, ontroeren of verbazen. Zo komt de stad echt tot leven en wordt een stadswandeling een unieke belevenis.

Onze stadsgidsen zijn verhalenvertellers die geselecteerd zijn op hun jarenlange ervaring als stadsgids én hun kennis van de stad. Wij zijn een beetje verliefd op onze mooie stad. En die liefde willen we dolgraag met jou delen.

Wandel je mee? Bij de balie van het Apollo Hotel kun je de wandeling boeken voor slechts € 12,50 per persoon. De wandeling start bij het hotel en eindigt op de Grote Markt.

Stadswandeling Groningen

Elke zondagochtend van 10:30 tot 12:00 uur.
Start in het Apollo Hotel en eindigt midden in het hart van Groningen.

€12,50 per persoon